Repastilare carote beton pentru carotori profesionisti, calitate si pret competitiv

Folosind carote diamantate resegmentate puteti scadea semnificativ costurile consumabilelor pe care le folositi pentru carotare diamantata

Brazam SEGMENTI PROFESIONALIcu diamante aranjatediamantati premiumpentru mediu umed si uscatpentru beton armatpe loc!

Repastilare carote pentru beton armat

Segmenti diamantati pentru carotare in beton armat cu diametre pana la 1200 mm

Repastilam toata gama de carote pentru beton cu segmenti diamantati profesionali pentru carotare umeda si uscata in beton armat cu diametre pana la 1200 mm.  Acesti segmenti cu diamante aranjate din gama profesionala au fost special conceputi pentru firmele de carotare care cauta solutii pentru scaderea costurilor operationale.

 

 

Repastilarea carotelor potrivita pentru carotarea betonului cu diferite tipuri de durite a acestuia

Repastilarea carotelor pentru beton armat se realizeaza cu gama noastra PREMIUM de segmenti diamantati, proiectati si testati special pentru retetele de beton din Europa de est. Pastram permanent legatura cu clientii nostri pentru a gasi cele mai bune solutii pentru proiectele lor de carotare. Fie beton armat vechi, proaspat turnat sau beton special, avem cate o solutie tehnica pentru toate aceste aplicatii. 

 

 

Resegmentare carote speciale pentru proiecte de carotare uscata in beton armat

Ca si regula, la repastilarea carotelor diamantate pentru carotare manuala in beton armat se brazeaza un numar de segmenti mai mic decat la carotele pentru beton armat. Aceasta regula are doua beneficii majore: mareste considerabil viteza de carotare in beton ( durata este mult mai mare decat la carotarea altor materiale de constructii, dar folosirea unei masini de carotare cu microvibratii grabeste procesul ) si reduce oboseala operatorului masinii de carotat prin micsorarea frecarii. 

Pret repastilare carote beton mediu umed segmenti STANDARD

Viata lunga a segmentilor cu viteza medie de carotare

Pret repastilare carote beton mediu umed segmenti PREMIUM si PROFESIONAL

Cele mai bune performante profesionale

Pret repastilare carote beton mediu uscat

Gamele de segmenti: ARES R-DRY

Amestecul de pulberi metalice cu o reteta unica ce formeaza matrix-ul, impreuna cu diamantele de calitate PREMIUM fac segmentii ARES pentru beton armat sa fie neintrecuti la rezistenta si viteza de taiere, atat la carotarea umeda in beton armat cat si la carotarea uscata in beton armat. Cu variante de repastilare a carotelor optimizata pentru fiecare aplicatie in parte, segmentii ARES va ajuta la carotare rapida si la scaderea costurilor. Segmenti validati pentru betoanele din Romania de carotori profesionisti.

SEGMENTII ARES WET si ARES R-DRYmerg in mediu umed si mediu uscatmerg bine in beton armatsunt rapizi si rezistentisunt UNICI

Avantajele segmentilor ARES WET pentru beton armat

Segmentii Ares WET, impreuna cu solutiile noastre de repastilare profesionala, va scad costurile operationale ale carotarii umede in beton armat si va cresc profitul rezultat in urma lucrarilor de carotare. Am facut operatiunea de repastilare foarte usoara pentru clientii nostri din Bucuresti si din tara. Doar apasati pe butonul alaturat si dati-ne toate detaliile de repastilare de care aveti nevoie. Simplu!

Vreau repastilare carota beton