Repastilare carote caramida avantajos, calitate si pret competitiv

Folosind carote diamantate resegmentate puteti scadea semnificativ costurile consumabilelor pe care le folositi pentru carotare diamantata

Brazam SEGMENTI cu diamante aranjatediamantati premiummediu umed si uscatbeton armat, caramidape loc!

Repastilare carote caramida

Segmenti diamantati pentru carotare in caramida cu diametre pana la 200 mm

Repastilam toata gama de segmenti pentru carotare manuala in caramida cu diametre pana la 200 mm.  Acesti segmenti cu diamante aranjate din gama profesionala au fost special conceputi pentru carotarea uscata in medii abrazive.

 

 

Repastilare potrivita pentru carotarea manuala in caramida cu diferite tipuri de duritati a acesteia

Ca si regula, la repastilarea carotelor diamantate pentru carotare manuala in caramida se brazeaza un numar de segmanti mai mic decat la carotele pentru beton armat. Aceasta regula are doua beneficii majore: mareste considerabil viteza de carotare in caramida ( pana la maxim doua minute pe gaura de Ø 110 mm in caramida tip Porotherm ) si reduce oboseala operatorului masinii de carotat prin micsorarea frecarii. 

 

 

Resegmentare carote speciale pentru proiecte de carotare speciala in caramida 

Desi aplicam retete standard de resegmentare a carotelor pentru caramida uscata, suntem pregatiti si cu variante croite pe nevoile speciale ale diverselor aplicatii ale carotarii in caramida. Astfel, putem oferi resegmentare cu segmenti speciali. Forajul uscat in caramida la adancimi de pana la 20 metri reprezinta una dintre aceste aplicatii speciale. Avem si in acest caz solutii profesionale de resegmentare!

Un mix de pulberi metalice cu o reteta unica ce formeaza matrix-ul, impreuna cu diamantele de calitate fac segmentii ARES Dry sa fie neintrecuti la rezistenta si viteza de taiere, atat la carotarea uscata in caramida cat si la carotarea uscata in beton armat. Cu variante de repastilare a carotelor optimizata pentru fiecare aplicatie in parte, segmentii ARES Dry va ajuta la carotare rapida si la scaderea costurilor.

SEGMENTII ARES DRYmerg bine in caramidamerg bine in beton armatsunt rapizi si rezistentisunt UNICI

Repastilare carote pentru caramida cu segmentii ARES PROFESIONAL R-DRY

Segmentii Ares Profesional R-Dry, impreuna cu solutiile noastre de repastilare profesionala, va scad costurile operationale ale carotarii uscate in caramida si va cresc profitul rezultat in urma lucrarilor de carotare. Am facut operatiunea de repastilare foarte usoara pentru clientii nostri din Bucuresti si din tara. Doar apasati pe butonul alaturat si dati-ne toate detaliile de repastilare de care aveti nevoie. Simplu!

Vreau repastilare carota caramida