Repastilare carote cu inel diamantat, calitate profesionala si pret competitiv

Folosind carote diamantate resegmentate puteti scadea semnificativ costurile consumabilelor pe care le folositi pentru carotare diamantata

Brazam INELE DIAMANTATEpremiumrapidepentru carotare umedapentru beton armat si caramidape loc!

Repastilare carote cu inel diamantat

Segmenti inel diamantati pentru carotare in beton armat cu diametre de la Ø16mm pana la Ø42 mm

Repastilam toata gama de carote pentru carotare manuala si pe stand cu diametre cuprinse intre Ø 16mm si Ø 42mm cu lugimea tubului pana la 200 cm.  Acesti segmenti tip inel sunt singura solutie tehnica viabila pentru repastilarea carotelor cu diametre mici din gama profesionala si au fost special conceputi pentru carotarea umeda in beton armat.

 

 

Repastilare potrivita pentru carotarea manuala sau pe stand in beton si caramida cu diametre cuprinse intre Ø16mm si Ø42mm

Carotarea in beton armat cu diametre mici reprezinta o zona speciala a carotarii. Inelele diamantate de calitate ajuta la scaderea costurilor mai vizibil decat in alte aplicatii de carotare. Nu conteaza atat de mult puterea masinii, cat numarul de rotatii pe minut ale acesteia si experienta carotorului in astfel de tip de carotare. Inelele diamantate pe care le oferim au fost atent selectate pentru lucrari normale dar si pentru cele mai dificile lucrari. 

 

 

Resegmentare carote speciale pentru proiecte de carotare cu diametre mici cu inele diamantate

Desi aplicam retete standard de resegmentare a carotelor pentru carotarea cu diametre mici, suntem pregatiti si cu variante croite pe nevoile aplicatiilor speciale ale carotarii cu diametre mici in caramida si beton armat. Astfel, putem oferi resegmentare cu inele diamantate speciale. Carotarile cu diametre mici cu adancimi de cativa metri reprezinta una dintre aceste aplicatii speciale. Avem si in acest caz solutii profesionale de resegmentare!

Un mix de pulberi metalice cu o reteta unica ce formeaza matrix-ul, impreuna cu diamantele de calitate fac segmentii INEL ARES sa fie alegerea profesionistilor. Neintrecuti la rezistenta si viteza de carotare, atat in caramida cat si la carotarea umeda in beton armat, va oferim aceaste inele diamantate in mai multe variante de repastilare a carotelor, optimizata pentru fiecare aplicatie in parte. Segmentii INEL ARES va ajuta la carotare rapida si la caderea costurilor la carotarea cu diametre mici.

SEGMENTII INEL ARESmerg bine in caramidamerg bine in beton armatsunt rapizi si rezistentisunt UNICI

Segmentii INEL ARES - Avantaje in carotarea cu diametre mici

Segmentii INEL ARES, impreuna cu solutiile noastre de repastilare profesionala, va scad costurile operationale ale carotarii cu diametre mici si va cresc profitul rezultat in urma lucrarilor de carotare. Am facut operatiunea de repastilare cu inele diamantate foarte usoara pentru clientii nostri din Bucuresti si din tara. Doar apasati pe butonul alaturat si dati-ne toate detaliile de repastilare cu inel de care aveti nevoie. Simplu!

Vreau repastilare cu inel diamantat